Werken in Hoeksche waard

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar personeel voor detachering in Dordrecht? Of het nu voor korte of langere termijn is, wij kunnen u daarbij prima van dienst zijn. Wij beschikken over verschillende vakkundige en gemotiveerde werknemers. Wij kennen onze werknemers persoonlijk waardoor wij goed in staat zijn om de juiste match tussen werknemer en werkgever te vinden. Zo kunnen wij de juiste persoon leveren die binnen uw bedrijfscultuur uitstekend werk kan leveren. Wij kunnen u als detacheringsbureau in omgeving Dordrecht dus veel werk uit handen nemen.

facilites

Geen risico's

Via onze detachering in omgeving Dordrecht kunt u ook iemand voor een langere periode aannemen om te kijken of het klikt om dan alsnog te besluiten tot een eventuele vaste aanstelling. Zo hoeft u niet meteen in de proefperiode een keuze te maken maar kunt u op langere termijn besluiten of een werknemer geschikt is voor uw bedrijf. Werknemers die via ons worden ingezet, betaalt u uiteraard alleen voor de gewerkte uren en niet bij ziekte. Dus ook op dat punt loopt u geen risico. Onze uitzendkrachten zijn natuurlijk ook in te zetten voor tijdelijk detachering werk in Dordrecht, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap van een werknemer of wanneer u een drukke maand heeft waarbij u tijdelijk meer mankracht nodig heeft om dat op te kunnen vangen.

De voordelen van uitzenden zijn:

Helder, direct, no-nonsense detachering omgeving Dordrecht

Door personeel via PDHW te regelen, hoeft u niet eerst weer een advertentie te plaatsen en vele cv's door te spitten. Wij kennen als detacheringsbureau in omgeving Dordrecht onze werknemers persoonlijk en kunnen daardoor een goede inschatting maken of het een interessante kandidaat voor u is. Zo komt u sneller en prettiger tot de juiste kandidaat. Wij werken volgens onze no-nonsense mentaliteit, geen tijd voor gedoe dus. Wij spreken een volledig uurtarief af zonder verrassingen achteraf zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing