Detachering Rotterdam

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Voor detachering in Rotterdam is PDHW de aangewezen partner. Vanuit Heinenoord richten wij ons op de regio Rotterdam en zijn hierin dan ook goed thuis. Zoekt u dus de flexibiliteit van het inschakelen van gedetacheerd personeel dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Wij kunnen vaak snel schakelen zodat u snel de juiste persoon op de juiste plaats heeft. U bent ook welkom op ons kantoor om samen potentiele kandidaten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Of het nu om een tijdelijke kracht gaat voor detachering in Rotterdam of iemand voor langere tijd, wij zorgen voor de ideale kandidaat die aansluit bij uw wensen.

facilites

Detacheringsbureau in Rotterdam voor flexibiliteit

Wij kennen onze werknemers persoonlijk waardoor wij goed in staat zijn om snel een inschatting te maken of hij/zij een match is met de vacature die u wilt invullen. Zo kunnen wij snel tot een selectie komen die goed binnen uw bedrijfscultuur past. U hoeft het traject van werving niet in waarbij u allerlei brieven en cv 's krijgt van personen die niet aansluiten bij de vacature en/of uw bedrijfscultuur. Maar waar u wel veel tijd aan kwijt bent. En wilt u het netjes afhandelen door alle personen een afwijzing te sturen, dan kost dat uiteraard nog meer tijd. Onze detachering in Rotterdam is ook ideaal om een werknemer voor langere tijd op proef te hebben zonder meteen ergens aan vast te zitten.

De voordelen van uitzenden zijn:

Detachering Rotterdam zonder verrassingen achteraf

PDHW is een detacheringsbureau in omgeving Rotterdam dat in de Rotterdamse regio werkzaam is. Wij waarderen en werken ook volgens de no-nonsense mentaliteit die in deze regio heerst. Geen moeilijke constructies met verrassingen achteraf dus maar duidelijkheid vooraf. Zo werken wij met een uurtarief voor de gedetacheerde werkkracht waar alle sociale lasten, werkgeversaandeel, reserveringen als vakantiegeld en vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen al in meegenomen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op of kom eens lang voor een kennismaking.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing