Detachering Spijkenisse

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Mensen maken een onderneming maar het kan soms ook voor stress zorgen wanneer een werknemer plots ziek wordt, of minder plots; op zwangerschapsverlof gaat. In deze gevallen hebt u tijdelijke arbeidskrachten nodig om het werk toch op te kunnen vangen. Ook voor bedrijven die duidelijke pieken hebben in werkdruk of hulp nodig hebben bij bepaalde projecten, is het wenselijk om tijdelijk versterking in te kunnen zetten. Zo blijf je als bedrijf flexibel en loop je geen risico.

facilites

No-nonsense detachering in Spijkenisse

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een afspraak maken met ons om na te gaan welke kandidaat er binnen uw bedrijf zou passen en welke mogelijkheden wij kunnen bieden. Laat u ons de detachering in omgeving Spijkenisse verzorgen? Dan vinden wij de perfecte kandidaat voor u en spreken wij met elkaar een vast tarief af. Geen vage facturen voor het een of ander maar een duidelijk uurtarief zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. In het tarief zitten alle relevante zaken zoals alle sociale lasten, werkgeversaandeel, reserveringen als vakantiegeld en vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.

De voordelen van uitzenden zijn:

PHDW: Detacheringsbureau in regio Spijkenisse voor al uw vacatures

PDHW kan u altijd helpen bij de invulling van een vacature of het nu gaat om een uitzendkracht, het bemiddelen bij ZZP'ers of Werving en Selectie. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. U vindt onze vestiging aan de Emmastraat 2C in Heinenoord.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing