Vacatures bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Wij hebben vacatures in de regio Hoeksche Waard, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Goeree-Overflakkee en Nissewaard.

Administratief allround Medewerker M/V FULLTIME 37,5 uur, locatie Oud-Beijerland

STOP met in de file staan. Voor een mooi familiebedrijf in Oud-Beijerland is er een zeer afwisselende vacature beschikbaar voor een allround administratief medewerker m/v. Fulltime beschikbaar is een absolute voorwaarde.

Regio Hoeksche Waard

IJssalon medewerker, bijbaan Oud-Beijerland

Hou jij van Italiaans schepijs? Heb je veel tijd over na je examens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Logistiek planner (ploegendienst) regio Barendrecht

Binnen de afdeling Logistieke Planning is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega. Vind je het leuk om aan het stuur te zitten van de inkomende logistiek en ga je pas naar huis als iedereen de juiste informatie heeft? Heb jij geen moeite met twee ploegendienst en werken in het weekend?

Regio Barendrecht

Recruiter Barendrecht 32-40 uur per week

Samen met een collega recruiter ga je aan de slag om de juiste persoonlijkheden te vinden voor onze klanten. Jij komt te werken binnen een branche waar géén dag hetzelfde is en waar flexibiliteit en het vermogen tot improviseren een welkome eigenschap is.

Regio Barendrecht

Magazijn medewerker (16-24 uur per week) in Barendrecht

Per direct! Houd jij van aanpakken, ben je niet vies van wat fysiek werk en heb je de ambitie om ook administratief door te groeien, dan is dit wat voor jou!

Regio Barendrecht

Fulltime (Junior) Sales Medewerker in De Hoeksche Waard

Voor een bedrijf die levensmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten levert aan klanten over de hele wereld, zijn we op zoek naar een fulltime (Junior) Sales Medewerker.

Regio Hoeksche Waard

Logistiek administratief medewerker in De Hoeksche Waard (Fulltime/ Parttime)

Voor een bedrijf die levensmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten levert aan klanten over de hele wereld, zijn we op zoek naar een Logistiek administratief medewerker met ervaring.

Regio Hoeksche Waard

Allround garage medewerker (leerling) voor 32 uur in Heinenoord

Voor een autobedrijf in Heinenoord zijn we op zoek naar een Leerling die opgeleid wil worden in de autotechniek of al mee bezig is en te beginnen met allerhande klussen zoals auto’s wassen en poetsen, terrein netjes houden, auto's verplaatsen en “de handen uit de mouwen wil steken”.

Regio Hoeksche Waard

Metaal draaier (Conventioneel) Parttime

Ben jij een ZZP'er of (bijna) gepensioneerde die nog niet klaar is met werken, lees dan verder.

Regio Hoeksche Waard

Fulltime Assemblage medewerker Oud-Beijerland

Voor een organisatie in Oud-Beierland, die actief is op het gebied van industriële reiniging, zijn we opzoek naar een assemblagemedewerker. De organisatie is gespecialiseerd in producten die met hoge druk kunnen werken. Ze bieden aan hun internationale klanten, een grote verscheidenheid producten en accessoires aan.

Regio Hoeksche Waard

Operator in 2-ploegensysteem in Oud-Beijerland

Een organisatie in Oud-Beijerland is op zoek naar een collega die graag samenwerkt, de schouders eronder zet en met een positieve instelling. Jij bent een echte teamplayer en je kan secuur te werk gaan. Je snapt hoe urgent het oplossen technische problemen is voor de continuïteit van de productie en je kan improviseren.

Regio Hoeksche Waard

Technisch Productiemedewerker Fulltime in De Hoeksche Waard

Regio Hoeksche Waard

Alle vacatures zijn geladen

Wil jij werken in de Hoeksche Waard?

Bekijk alle vacatures in de Hoeksche Waard en omgeving Hoeksche Waard bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Met een breed aanbod van leuke banen bij in de omgeving Hoeksche Waard ben je bij PDHW aan het goede adres. Wij zorgen voor de juiste match tussen werkgever en werknemer zodat jij snel de juiste baan gevonden hebt.