Uitzendbureau Barendrecht

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Werken geeft zekerheid, structuur, voldoening en zingeving. Ook leg je sociale contacten en leer je vaak weer nieuwe dingen. Allemaal positieve kanten aan werken. Maar werk zoeken is vaak minder leuk. Online kun je overal wel een cv achterlaten maar daar blijft het dan vaak bij, je bent slechts een van de velen en raakt al snel vergeten. Bij PDHW gaan wij persoonlijker te werk dan vele andere uitzendbureaus in de regio Barendrecht.

facilites

Persoonlijk uitzendbureau in regio Barendrecht

Door onze kleinschaligheid staan wij dicht bij onze werkkrachten/werkzoekenden. Wij houden van een persoonlijke en directe benadering. Dit begint al bij een persoonlijke inschrijving. Hierbij gaan wij samen met jou na wat jouw wensen, vaardigheden en ervaring zijn. Wij kijken dus niet puur naar jouw cv of leeftijd maar ook zeker naar de persoon achter de cv. Mensen maken het verschil in een onderneming. Door een goed beeld van jou te hebben, kunnen wij beter inschatten of een bepaalde baan en bedrijfscultuur bij jou past. Het moet uiteraard van beide kanten klikken, wil het een succes worden. Als uitzendbureau in omgeving Barendrecht werken wij daar elke dag weer keihard voor.

De voordelen van uitzenden zijn:

Trainingen via uitzendbureau PDHW in omgeving Barendrecht

Om goed voor de dag te komen bij een werkgever is het natuurlijk wel zaak dat jouw cv er goed uitziet en je het gesprek goed voorbereid. Gelukkig kan PDHW jou daar bij ondersteunen. Wij verzorgen als uitzendbureau in omgeving Barendrecht namelijk ook verschillende trainingen zodat je goed beslagen ten ijs kunt komen. Je kunt bij ons terecht voor hulp met het opstellen van jouw cv of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Zo maak je een sterkere eerste indruk op papier en tijdens een eerste gesprek. Daarnaast verzorgen wij ook communicatietraining en de VCA-basis opleiding. Wij maken graag kennis met je.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar