Uitzendbureau Dordrecht

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Zoek je een uitzendbureau omgeving Dordrecht met kennis van deze regio? Personeelsdiensten Hoeksche Waard is bekend in deze regio en helpt jou snel aan een nieuwe baan. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die in te zetten zijn voor tijdelijk en vast werk. Wij hebben een no-nonsense houding, zijn direct en gedreven en vinden op die manier een baan die bij jou past. We staren ons daarbij niet blind op jouw cv. Wij kijken tijdens onze persoonlijk inschrijving ook naar de persoonlijkheid, vaardigheden en kwaliteiten die iemand nog meer bezit en die niet per se tot uiting komen in het cv.

facilites

Uitzendbureau in omgeving Dordrecht met trainingen

Als je op zoek bent naar werk in de regio Dordrecht dan schrijf je je natuurlijk in bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard zodat we jou kunnen matchen met werkgevers in deze regio. Maar wij doen meer dan vele andere uitzendbureaus in omgeving Dordrecht. De drie specialisten van Personeelsdiensten Hoeksche Waard hebben de kennis en ervaring in huis om tot de juiste match te komen tussen werknemer en werkgever. Om die kans op een match te vergroten, bieden wij op basis van ons specialistische kennis ook een aantal trainingen die jou helpen om de kans op een baan te vergroten. Zo kunnen wij jou helpen met het opstellen van jouw cv, het voorbereiden op een sollicitatiegesprek en geven we een communicatieopleiding en VCA-basisopleiding. Zo kom je nog beter voor de dag en verbeter je jouw concurrentiepositie ten opzichte van andere werkzoekenden. Vraag ons voor meer informatie over onze trainingen. Wij vertellen je er graag meer over.

De voordelen van uitzenden zijn:

Personeelsdiensten Hoeksche Waard uitzendbureau in Dordrecht

Voor een uitzendbureau omgeving Dordrecht dat verder kijkt dan jouw cv en leeftijd en jouw de handvatten geeft om verder te komen, ben jij bij ons aan het juiste adres. Bel voor een afspraak met 0186-685085 of loop gewoon eens onze vestiging binnen aan de Emmastraat 2C in Heinenoord.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing