Uitzendbureau Moerdijk

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Zoek je al een tijdje naar een uitzendbureau in Moerdijk en omgeving? Vind je het belangrijk dat er een goede kijk is op de vacatures in deze regio? Dan ben je bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard aan het juiste adres. Wij weten precies welke vacatures er zijn en we helpen ook jou graag aan een baan. Het maakt niet uit of je zoekt naar een tijdelijke of vaste plek. Kies voor onze flexibele en klantvriendelijke aanpak en neem vandaag nog contact met ons op. Reken erop dat we niet alleen kijken naar jouw cv. Mensen zijn meer dan alleen een cv. Ook jouw persoonlijkheid en je vaardigheden zijn voor ons erg belangrijk. Die nemen we dus zeker mee als je jezelf bij ons inschrijft.

facilites

Uitzendbureau Moerdijk met trainingen

Een groot voordeel van ons uitzendbureau in Moerdijk en omstreken is dat we er niet alleen zijn voor het zoeken van de juiste baan. Wij doen meer dan dat. Graag matchen we je met de meest geschikte werkgevers in de regio van Moerdijk. Daarnaast bieden wij je een aantal trainingen aan. Deze vergroten de kans op een leuke baan die je past als een jasje. Wat kunnen we zoal voor je betekenen? Denk aan een stukje praktische hulp bij het opstellen van je cv. Zeker als je dat lang niet gedaan hebt, kan dat een hele klus zijn. Samen met jou bereiden we een eventueel sollicitatiegesprek voor en ook bieden we je een communicatieopleiding aan. Je begrijpt dat je hierdoor zeer interessant wordt voor een mogelijke werkgever. Wil je meer informatie? Neem zeker contact met ons op. Van maandag tot en met donderdag staat onze deur voor je open. Op deze dagen hoef je geen afspraak te maken. Natuurlijk mag je ook ’s avonds of in het weekend bij ons langskomen. Dan vragen we wel van je of je even een afspraak wilt maken. We ontmoeten je graag.

De voordelen van uitzenden zijn:

Uitzendbureau in Moerdijk staat klaar voor werkgevers

Uitzendbureaus Moerdijk zijn er voor werkzoekenden, maar ook voor werkgevers. U zoekt een invulling voor een of meerdere vacatures? Personeelsdiensten Hoeksche Waard staat graag voor u klaar. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een tijdelijke of vaste baan. U wilt op korte termijn beschikken over de juiste werknemer? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn zeer flexibel en ontzorgen u desgewenst ook bij de sollicitatieprocedure. U gaat voor ons scherpe tarief? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers. We bekijken dan tijdens een persoonlijk gesprek naar wat wij u kunnen bieden.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing