Uitzendbureau Oud-Beijerland

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Op zoek naar een uitzendbureau in omgeving Oud-Beijerland? Loop dan eens binnen bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard waar wij samen op zoek gaan naar een leuke baan die precies bij jou past. Jouw inschrijving verloopt via een persoonlijk gesprek met ons aangezien wij geloven dat iemand meer is dan de tekst op zijn of haar cv. Over welke vaardigheden beschik je die niet in jouw cv tot uitdrukking komen, wat vind je leuk om te doen en in wat voor soort bedrijfscultuur gedij jij het beste? Dit soort zaken komen niet direct tot uiting in jouw cv. Door antwoorden op deze vragen te krijgen, ontstaat er een totaalplaatje waardoor wij een hoger slagingspercentage kunnen realiseren bij het koppelen van werknemer met werkgever.

facilites

Trainingen bij uitzendbureau in omgeving Oud-Beijerland

Om het slagingspercentage nog verder te bevorderen kun je ook zelf actie ondernemen waarbij wij jou de handvatten bieden. Wij bieden namelijk trainingen aan die jou een betere positie geven op zoek naar een baan. Zo kunnen wij jou helpen met het opstellen van jouw cv en jou helpen voorbereiden op een sollicitatiegesprek zodat je goed beslagen ten ijs kunt komen. Maar ook een communicatietraining en de VCA-basisopleiding bieden wij aan. Neem ook deel aan deze trainingen zodat je een sterkere positie hebt ten opzichte van andere personen die op dezelfde baan solliciteren.

De voordelen van uitzenden zijn:

Betrokken uitzendbureau in omgeving Beijerland

Personeelsdiensten Hoeksche Waard is een uitzendbureau in de regio Oud-Beijerland. Wij zijn kleinschalig en staan daardoor dicht bij de werkzoekende die bij ons staat ingeschreven. Voor ons ben je geen nummertje zoals bij andere grote uitzendbureaus in de regio Oud-Beijerland. Wij zijn betrokken bij jouw zoektocht naar werk en zullen je daar zo goed mogelijk in ondersteunen. Daarom willen we graag de persoon ontmoeten achter de werkzoekende en dat doen we door een persoonlijke inschrijving. Bel ons voor een afspraak of loop eens binnen op ons kantoor aan de Emmastraat 2C in Heinenoord, de koffie staat klaar.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing