Uitzendbureau Rhoon

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Rhoon? Je bent van harte welkom bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Loop binnenkort gewoon even bij ons binnen. We horen graag wat je precies zoekt. Samen zoeken we naar een baan die precies bij je past. Het inschrijven gaat bij ons niet alleen via een papier. We inventariseren tijdens een persoonlijk gesprek wat jouw wensen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat iemand meer is dan alleen zijn of haar cv. Daarin valt moeilijk tot in detail uit te leggen wat nu precies jouw vaardigheden zijn en in welk soort bedrijf jij het beste tot je recht komt. Tijdens een gesprek komen zulke zaken veel makkelijker op tafel. Zo krijgen wij een totaalplaatje waardoor we een hoog slagingspercentage weten te realiseren.

facilites

Uitzendbureaus Rhoon die ook trainingen aanbieden

Zoek je een uitzendbureau in Rhoon en omgeving waar je ook op een praktische manier wordt geholpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Graag bieden we je diverse handvatten waardoor de kans op een geschikte werkplek nog groter wordt. We bieden trainingen aan die jou een betere positie op de arbeidsmarkt geven. Wat kunnen we bijvoorbeeld in praktisch opzicht voor je betekenen? Denk aan hulp bij het opstellen van de cv. Staat er een sollicitatiegesprek op de planning? Kom bij ons langs en we bereiden dit gesprek samen voor. We zijn er ook voor de VCA- basisopleiding en een communicatietraining. Alles is erop gericht dat jij zo een zo sterk mogelijke positie krijgt op de arbeidsmarkt.

De voordelen van uitzenden zijn:

Uitzendbureau in Rhoon met persoonlijke aandacht

Zoek je naar uitzendbureaus Rhoon waar een persoonlijke benadering vanzelfsprekend is? Dan zijn wij het ideale adres voor jou. Personeelsdiensten Hoeksche Waard is kleinschalig en daardoor kunnen we een grote betrokkenheid garanderen. We vinden het fijn om onze klanten niet als een nummer te behandelen. Graag zoeken we naar jouw sterke kanten. We begeleiden je tijdens je zoektocht naar een geschikte baan. Persoonlijke aandacht is daarbij absoluut gegarandeerd. Kom je binnenkort een keer vrijblijvend langs? De koffie staat klaar.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar