Uitzendbureau Rotterdam

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Wellicht ben je al wat uitzendbureaus in Rotterdam afgegaan met weinig succes. Bij de grote bureaus ben je vaak een nummertje en verdwijn je al snel uit het oog wanneer je niet elke dag langs gaat. Bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard gaan we voor een persoonlijke benadering. Dat begint al met een persoonlijke inschrijving waarbij wij verder kijken dan jouw cv lang is. Een cv is een samenvatting van werkervaring maar niet een samenvatting van een persoon. Jij hebt waarschijnlijk nog wel meer in jouw mars dan wat het cv weergeeft. Wij willen erachter komen wat jouw vaardigheden, interesses en wensen zijn. Zo kunnen wij op zoek naar de juiste match met een werkgever. Hoe hoger de match des te groter de kans dat het voor beide partijen een plezierige ervaring wordt.

facilites

Uitzendbureau omgeving Rotterdam

Of je nu op zoek bent naar tijdelijk werk of werk met uitzicht op een vaste baan, wij zijn een uitzendbureau in omgeving Rotterdam dat jou verder helpt. Onze drie specialisten op ons kantoor aan de Emmastraat 2C in Heinenoord zitten klaar om jou aan passend werk te helpen. Je kunt van maandag t/m donderdag gewoon even binnenlopen om kennis te maken. Wij zijn geopend van 9:00-17:00. Wil je op vrijdag, in het weekend of 's avonds langskomen dan kan dat op afspraak. Samen met jou gaan we na wat voor werk en bedrijf het beste bij jou past en kijken we of we al direct een geschikte openstaande vacature voor je hebben.

De voordelen van uitzenden zijn:

Trainingen via uitzendbureau in regio Rotterdam

Maar wij doen nog meer. Zo bieden wij ook trainingen om jouw kansen op de arbeidsmarkt verder te vergroten. Zo helpen we je met het opstellen van jouw cv of helpen wij je met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Zo ga je veel zelfverzekerder het gesprek in en weet je wat je zoal kunt verwachten. Ook een communicatietraining en een VCA-opleiding zijn via ons te volgen. PDHW is een veelzijdig uitzendbureau in Rotterdam dat er alles aan doet om jou aan passend werk te helpen.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing