Uitzendbureau Spijkenisse

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar uitzendbureaus in Spijkenisse voor werk in deze regio? In dat geval kun je bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard terecht. Of het nu om tijdelijk werk gaat of werk met uitzicht op een vaste aanstelling; op een gedreven en persoonlijke wijze zorgen wij voor de juiste match tussen werkgever en werknemer. De drie specialisten uit ons team kenmerken zich door een directe, no-nonsense-mentaliteit. Kom eens kennismaken, de koffie staat klaar!

facilites

Uitzendbureau in omgeving Spijkenisse

Bij PDHW kijken wij verder dan het cv van iemand. Ieder persoon heeft zijn/haar eigen vaardigheden, interesses en wensen en dat komt natuurlijk niet volledig tot uiting in een cv. Door iedereen die zich bij ons inschrijft goed te kennen, weten wij ook welke banen en werkgevers het beste bij hem/haar passen. Dit maakt de kans op een goede match natuurlijk groter en dat is winst voor alle betrokken partijen. De juiste match is de winst maar daaraan voorafgaand dien je te investeringen. Stap 1 is natuurlijk om je bij ons in te schrijven maar je kunt nog meer doen om jouw kansen op een passende baan te vergroten. Zo verzorgt PDHW als uitzendbureau in omgeving Spijkenisse ook trainingen die jouw kansen op werk vergroten.

De voordelen van uitzenden zijn:

PDHW: Jouw uitzendbureau in regio Spijkenisse

Bel ons voor een afspraak zodat we ook jou kunnen helpen in de zoektocht naar jouw (loop)baan! Loop gerust eens binnen om kennis te maken wanneer je in de buurt bent, onze deur staat voor je open en de koffie staat klaar (parkeren is gratis). Ons uitzendbureau in regio Spijkenisse is geopend van maandag t/m donderdag van 9:00-17:00. Je vindt ons kantoor aan de Emmastraat 2C in Heinenoord. Wil je 's avonds of op de andere dagen van de week langskomen dan kan dat op afspraak.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar