Uitzendbureau Zwijndrecht

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Zoek je naar een uitzendbureau in Zwijndrecht? Valt het niet helemaal mee om een geschikte baan te vinden? Het zou kunnen dat je al bij verschillende uitzendbureaus in de omgeving van Zwijndrecht bent geweest, maar dat je toch nog thuis loopt. Kom snel eens langs bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Wij zijn zeker geen doorsnee uitzendbureau. We zijn een kleinschalig kantoor en betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Je zult dit al snel merken als je bij ons langs komt of wanneer je contact met ons opneemt. Wij nemen geen genoegen met alleen je cv. Die vertelt namelijk maar een klein stukje over jou. Bijvoorbeeld over je opleidingen en je werkervaring. Wij willen echter weten wie jij zelf precies bent. Juist dan lukt het om de perfecte match te vinden.

facilites

Uitzendbureaus Zwijndrecht

Om welke reden zoek je een uitzendbureau in Zwijndrecht? Wil je graag een vaste baan of zoek je naar tijdelijk werk? In beide gevallen ben je hartelijk welkom. Op ons kantoor werken drie specialisten. Je hoeft geen afspraak te maken, maar van maandag tot en met donderdag staat de koffie voor je klaar. Onze deur is gewoon open. Het kan dat je nu ook al een baan hebt en dat het niet handig is om doordeweeks naar ons kantoor te komen. Dan zijn we er zeker ook voor je op vrijdag of in het weekend. Of als je een keer ’s avonds langs wilt komen, dan mag dat ook. In het weekend en in de avonduren werken we wel op afspraak. Kom snel langs. Wellicht hebben we meteen een geschikte openstaande vacature voor je. Is dat niet het geval, dan gaan we samen op zoek naar de juiste werkgever.

De voordelen van uitzenden zijn:

Uitzendbureau in Zwijndrecht en omstreken biedt ook trainingen aan

Uitzendbureaus in Zwijndrecht en omgeving zijn er vaak alleen voor het zoeken en vinden van de juiste baan. Wij doen meer. Graag stellen we alles in het werk om jouw kansen op de arbeidsmarkt groter te maken. Daarom bieden we een aantal trainingen aan. We helpen je met het opstellen van je cv of met het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Dan kom je beslagen ten ijs en weet je wat je tijdens een gesprek zoal kunt verwachten. Heb je interesse in onze communicatietraining? Of is onze VCA-opleiding precies iets voor jou? Neem gerust ook contact op als je meer informatie wilt over onze manier van werken of over een van onze trainingen.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar