Vacatures Moerdijk

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Als je zoekt naar vacatures in Moerdijk, dan ben je bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard op de beste plek. Wij zijn geen doorsnee uitzendbureau. Je herkent ons aan onze kleinschaligheid en betrokkenheid. Bij ons ben je absoluut geen nummer. Of je nu tijdelijk werk zoekt of werk met uitzicht op een vast contract, wij zoeken met je mee. Dit doen we op een gedreven en persoonlijke manier. We hebben drie specialisten in dienst die graag voor je klaar staan. Van maandag tot donderdag staat de koffie voor je klaar. In het weekend en in de avonduren zetten we ook graag koffie voor je, maar dan werken we alleen op afspraak

facilites

Jouw vaardigheden en interesses belangrijk bij vacature Moerdijk

Welke vacatures in Moerdijk en omstreken spreken jou voornamelijk aan? In welke branche zoek je een baan? We leren je graag kennen. Dit doen we niet alleen door middel van de cv. Juist tijdens een persoonlijk gesprek komt vaak helder op tafel wat de interesses van een persoon zijn. Ook merken we dan vaak al snel waar de kracht van iemand ligt. Schrijf je snel bij ons in of neem contact op voor meer informatie. We ontmoeten je graag.

De voordelen van uitzenden zijn:

Vacatures in Moerdijk

Uw vacature in Moerdijk moet het liefst zo snel mogelijk vervuld worden? Zelf heeft u niet echt de tijd om mensen te werven en te selecteren? Personeelsdiensten Hoeksche Waard is dan de juiste oplossing. Graag nemen we de hele sollicitatieprocedure van u over. Wij hebben met werknemers echt persoonlijk contact en vaak vinden we daarom al snel de juiste persoon voor uw vacature. U richt zich dan zonder zorgen op uw core business. Laat de werving en selectie maar met een gerust hart over aan onze specialisten. We rekenen eerlijke en scherpe tarieven.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing