Vacatures Rhoon

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Zijn er bij uw bedrijf diverse vacatures in Rhoon en omstreken? Heeft u niet veel tijd om uzelf druk te maken om de invulling hiervan? Neem dan zeker contact op met Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Wij zijn een betrouwbare partner. Werving en selectie van personeel kost veel tijd. Zeker wanneer u direct de juiste persoon op de juiste plek wilt hebben. Wij weten precies welke mensen we u aanbieden. Persoonlijk contact staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Dit zorgt in veel gevallen al snel voor de perfecte match.

facilites

Voor perfecte invulling vacature Rhoon moet u bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard zijn

Uw vacatures in Rhoon en omgeving zijn bij ons in goede handen. Wij kennen de mensen die we aanbieden door en door. We nemen geen genoegen met alleen het cv. Wij plannen altijd een persoonlijk gesprek in met de werkzoekenden. Als we alleen afgingen op een bepaalde cv, dan zouden we deze persoon misschien aanbieden bij uw bedrijf. Leren we iemand echter beter kennen, dan zien we soms toch in dat het geen goede match gaat worden. Dit scheelt voor beide partijen tijd en teleurstellingen. Aan de andere kant maken we het ook mee dat mensen een matige cv hebben en tijdens een gesprek ontdekken we plotseling de nodige kwaliteiten. Op deze manier zijn wij in staat om al snel een goede match te vinden tussen werknemers en werkgevers.

De voordelen van uitzenden zijn:

Zoek je naar vacatures in Rhoon?

Ben je op zoek naar een passende vacature in Rhoon en omstreken? Is dit de regio waar je wilt gaan werken? Bel vandaag nog naar Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Of kom vrijblijvend bij ons binnenlopen. Graag leren we je beter kennen en ontdekken we jouw kwaliteiten. In het weekend en ’s avonds werken we op afspraak. Van maandag tot donderdag kun je binnenlopen zonder een afspraak te maken. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Je zult merken dat je bij ons absoluut geen nummer bent.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar