Vacatures Zwijndrecht

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Uw vacatures in Zwijndrecht moeten niet te lang open blijven staan? Een snelle vervulling is noodzakelijk? Het vinden van de juiste werknemers neemt vaak veel tijd in beslag. Heeft u zelf niet de tijd voor werving en selectie? Maak dan zeker gebruik van de professionele diensten van Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Wij nemen graag de gehele sollicitatieprocedure van u over.

facilites

Werving en selectie bij openstaande vacature Zwijndrecht en omstreken

Wat komt er allemaal kijken bij het invullen van uw vacatures in Zwijndrecht? We denken dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een advertentie. Dit kost echter vaak een heel bedrag. Daarnaast is er een redelijke kans dat u veel reacties ontvangt. Het is de vraag of deze allemaal even serieus zijn. Toch zult u ze waarschijnlijk allemaal doorlezen. Wilt u de procedure netjes afronden, dan schrijft u de kandidaten ook nog een brief terug. Daarna volgt het selecteren van de mogelijke geschikte kandidaten. Dit kost veel tijd. Geef de werving en selectie over aan onze specialisten en u kunt uzelf rechten op uw core business.

De voordelen van uitzenden zijn:

Vacatures in Zwijndrecht in goede handen bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Of u nu een vacature in Zwijndrecht heeft of dat u meerdere kandidaten zoekt, wij staan graag voor u klaar. We rekenen pas met u af als de meest geschikte kandidaat bij u start. We factureren in twee termijnen. De eerste doen we bij aanvang en de tweede na een maand. En dat alleen als de kandidaat goed bevalt.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar