Werken in Hoeksche waard

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Wil je werken in de Hoeksche waard? Stap dan binnen bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard, wij kennen deze regio als onze broekzak en zijn een echt Hoeksche Waards bedrijf! Een no-nonsense en directe benadering kenmerkt ons team. Wij zorgen voor de juiste match tussen werknemers en werkgevers in de regio Hoeksche waard. Wij maken graag kennis met je. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde personen, of je nu op zoek bent naar iets tijdelijks of een baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij zijn vooral actief in de Hoeksche Waard, Rotterdam, Voorne-putten en Goeree-Overflakkee.

facilites

Werken in Hoeksche Waard

Achter iedere zoektocht naar werk zit een verhaal. Wij willen inzicht in dat verhaal tijdens onze persoonlijke wijze van inschrijven. Direct persoonlijk contact zorgt ervoor dat wij een veel beter beeld van jouw wensen en vaardigheden krijgen dan wat wij op jouw cv terug zien. Bij veel online uitzendbureaus deponeer je jouw cv en dat is het dan wel. Matcht jouw cv niet met een baan dan houdt het al snel op. Maar wij kijken dus verder dan jouw cv en zullen daarom ook vacatures aanraden die aansluiten op vaardigheden die je wel hebt maar niet worden weergegeven in jouw cv. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een heel indrukwekkend cv hebt maar dat alleen de genoemde 50+ leeftijd het moeilijker maakt om aan het werk te komen. In die gevallen helpt het ook om een uitzendbureau in te schakelen. Wij hebben een goed beeld van jouw persoon en kunnen bij werkgevers een pleidooi houden om jou die kans te gunnen.

De voordelen van uitzenden zijn:

Werk trainingen in Hoeksche Waard

Om jouw kansen om te werken in de Hoeksche waard verder te vergroten, geven wij ook verschillende trainingen die jou verder kunnen helpen. Zo bieden wij trainingen voor het opstellen van een aantrekkelijk cv en kunnen wij je helpen met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Op die manier schuif je zelfverzekerder aan tafel en zal het gesprek aangenamer verlopen. Dit verhoogt natuurlijk weer de kans op een goede afloop. Maak een afspraak en kom eens gezellig langs om na te gaan wat wij voor jou kunnen doen om je te laten werken in Hoeksche Waard.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar