Ben je op zoek naar uitzendbureaus in de Hoeksche Waard voor werk in deze regio? In dat geval kun je bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard terecht. Of het nu om tijdelijk werk gaat of werk met uitzicht op een vaste aanstelling; op een gedreven en persoonlijke wijze zorgen wij voor de juiste match tussen werkgever en werknemer. De drie specialisten uit ons team kenmerken zich door een directe, no-nonsense-mentaliteit. Kom eens kennismaken, de koffie staat klaar!

Uitzendbureau in omgeving Hoeksche Waard

Bij PDHW kijken wij verder dan het cv van iemand. Ieder persoon heeft zijn/haar eigen vaardigheden, interesses en wensen en dat komt natuurlijk niet volledig tot uiting in een cv. Door iedereen die zich bij ons inschrijft goed te kennen, weten wij ook welke banen en werkgevers het beste bij hem/haar passen. Dit maakt de kans op een goede match natuurlijk groter en dat is winst voor alle betrokken partijen. De juiste match is de winst maar daaraan voorafgaand dien je te investeringen. Stap 1 is natuurlijk om je bij ons in te schrijven maar je kunt nog meer doen om jouw kansen op een passende baan te vergroten. Zo verzorgt PDHW als uitzendbureau in omgeving Hoeksche Waard ook trainingen die jouw kansen op werk vergroten. Wij bieden de volgende trainingen:

PDHW: Jouw uitzendbureau in regio Hoeksche Waard

Bel ons voor een afspraak zodat we ook jou kunnen helpen in de zoektocht naar jouw (loop)baan! Loop gerust eens binnen om kennis te maken wanneer je in de buurt bent, onze deur staat voor je open en de koffie staat klaar (parkeren is gratis). Ons uitzendbureau in regio Hoeksche Waard is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00. Je vindt ons kantoor aan de Emmastraat 2C in Heinenoord. Wil je ‘s avonds of op de andere dagen van de week langskomen dan kan dat op afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *