Het vinden van goed personeel is vaak lastig en zeer tijdrovend. Na het opstellen van de advertentie en het kiezen via welke kanalen u dat wilt verspreiden, begint de werkelijke werving en selectie in omgeving Hoeksche Waard. Daarbij gaat al meteen veel tijd zitten in het lezen en afwijzen van brieven van ongeschikte kandidaten. Zo hebt u al heel wat tijd en werk verzet zonder dat u er iets voor terug heeft gekregen. Daarna nodigt u de overgebleven kandidaten uit in de hoop dat die wel passen binnen uw organisatie. Helaas is die hoop dan enkel gevestigd op de geschreven brief met cv zodat het de vraag blijft of de persoon ook dezelfde persoon is die de brief u deed vermoeden.

Via werving en selectiebureaus in de Hoeksche Waard zijn dergelijke werkzaamheden ook prima uit te besteden. Voor een professionele en no-nonsense partner hierin bent u bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard in goede handen. U kunt ons met een gerust hart uw werving en selectie werkzaamheden in de Hoeksche Waard en omstreken overdragen. Zo gaan wij al direct in gesprek met onze kandidaten en hebben daardoor al vanaf het allereerste moment een veel beter beeld van de persoon.

Selectie en werving Hoeksche Waard

Met de informatie en wensen die u ons geeft, kunnen wij op die manier direct naar de juiste personen zoeken en die voordragen. Dat scheelt u enorm veel tijd en de kans op een match wordt vergroot. Zo kan het zijn dat iemand met een wat zwakker cv toch een uitstekende kandidaat blijkt terwijl iemand met een sterk cv misschien de persoonlijkheid mist om goed te presteren binnen uw bedrijf. Onze passie ligt in het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Dit is waar wij goed in zijn en waarin wij u graag ondersteunen.

Werving en selectiebureaus Hoeksche Waard

U kunt ons niet alleen inhuren voor selectie & werving in omgeving Hoeksche Waard maar wij kunnen u ook helpen door bemiddeling met ZZP’ers of het inschakelen van uitzendkrachten. Waar u ook voor kiest, u kunt rekenen op heldere en scherpe tarieven. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel met 0186-685085 of mail via info@pdhw.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *