Werving en selectie Dordrecht

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar de invulling van uw vacature maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan het werven en selecteren? Dan kan Personeelsdiensten Hoeksche Waard uitkomst bieden. Wij bieden selectie en werving in omgeving Dordrecht en kunnen zo de hele sollicitatieprocedure uit handen nemen. Het vinden van het juiste personeel is werk op zich. Na het kiezen van de kanalen om de advertentie te plaatsen, komen de reacties binnen en dan is het aan u de taak om op basis van een stukje tekst de perfecte kandidaten te selecteren. En voor al die andere mensen dient u natuurlijk nog een nette afwijzing te sturen.

Selectie en werving in omgeving Dordrecht kost zo veel tijd zonder de garantie dat de juiste kandidaat er uit rolt. Wij kunnen deze procedure uit handen nemen. Door ons persoonlijke contact met onze werknemers hebben wij een veel beter beeld dan wanneer je enkel op een sollicitatiebrief + cv een keuze moet baseren. Zo zoeken wij naar de juiste match terwijl u zich op uw core business kunt richten.

facilites

Werving en selectiebureaus Dordrecht

Er zijn meerdere werving en selectiebureaus in Dordrecht te vinden maar Personeelsdiensten Hoeksche Waard onderscheidt zich met name door een persoonlijke aanpak. Wij gaan in gesprek met onze kandidaten om een goed beeld te krijgen van hun wensen en vaardigheden. Daarnaast houden wij van duidelijkheid. Zo factureren wij altijd in 2 termijnen waarbij de eerste bij aanvang is en de 2e na het goedbevinden dan de kandidaat.

De voordelen van uitzenden zijn:

Werving en selectie en meer in regio Dordrecht

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bij ons voor verschillende diensten terecht. Zo kunnen wij naast werving en selectie ook helpen aan een uitzendkracht of kunnen wij bemiddelen bij de inzet van ZZP-ers. Wij werken altijd tegen een scherp tarief. Neem vandaag nog contact op of kom langs, de koffie staat klaar.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing

Ons team

.

Jacqueline Hanszen-Kooiman

Angelique Schuch

Ferry Bostelaar