Werving en selectie Oud-Beijerland

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Het vinden van goed personeel is vaak lastig en zeer tijdrovend. Na het opstellen van de advertentie en het kiezen via welke kanalen u dat wilt verspreiden, begint de werkelijke werving en selectie in omgeving Oud-Beijerland. Daarbij gaat al meteen veel tijd zitten in het lezen en afwijzen van brieven van ongeschikte kandidaten. Zo hebt u al heel wat tijd en werk verzet zonder dat u er iets voor terug heeft gekregen. Daarna nodigt u de overgebleven kandidaten uit in de hoop dat die wel passen binnen uw organisatie. Helaas is die hoop dan enkel gevestigd op de geschreven brief met cv zodat het de vraag blijft of de persoon ook dezelfde persoon is die de brief u deed vermoeden.

Via werving en selectiebureaus in Oud-Beijerland zijn dergelijke werkzaamheden ook prima uit te besteden. Voor een professionele en no-nonsense partner hierin bent u bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard in goede handen. U kunt ons met een gerust hart uw werving en selectie werkzaamheden in Oud-Beijerland overdragen. Zo gaan wij al direct in gesprek met onze kandidaten en hebben daardoor al vanaf het allereerste moment een veel beter beeld van de persoon.

facilites

Selectie en werving Oud-Beijerland

Met de informatie en wensen die u ons geeft, kunnen wij op die manier direct naar de juiste personen zoeken en die voordragen. Dat scheelt u enorm veel tijd en de kans op een match wordt vergroot. Zo kan het zijn dat iemand met een wat zwakker cv toch een uitstekende kandidaat blijkt terwijl iemand met een sterk cv misschien de persoonlijkheid mist om goed te presteren binnen uw bedrijf. Onze passie ligt in het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Dit is waar wij goed in zijn en waarin wij u graag ondersteunen.

De voordelen van uitzenden zijn:

Werving en selectiebureaus Oud-Beijerland

U kunt ons niet alleen inhuren voor selectie & werving in omgeving Oud-Beijerland maar wij kunnen u ook helpen door bemiddeling met ZZP'ers of het inschakelen van uitzendkrachten. Waar u ook voor kiest, u kunt rekenen op heldere en scherpe tarieven. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing