Werving en selectie Rotterdam

Wij zijn Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Wanneer u op zoek bent naar personeel in de omgeving Rotterdam dan heeft u aan Personeelsdiensten Hoeksche Waard een betrouwbare partner die helemaal thuis is in deze regio. In werving en selectie voor personeel in Rotterdam kan veel tijd gaan zitten. Zo bedenkt u eerst op welke manier u gaat werven, welke advertenties er nodig zijn en vervolgens is het afwachten wat er binnen komt. Hoe helder u de eisen en wensen ook kenbaar maakt, er zullen altijd een heleboel sollicitaties zijn die niet aansluiten bij de functieomschrijving en/of uw bedrijfscultuur. Om dit netjes af te handelen, neemt u ook weer contact op met deze personen om hen netjes af te wijzen. Tegen deze tijd heeft u al veel tijd besteed zonder enige concrete resultaten.

Vervolgens houdt u een selectie over waar u mee verder kunt. Het enige wat u op dat moment van hen heeft, is vaak een geschreven tekst (sollicitatiebrief + cv) dus dient u dan nog verschillende gesprekken te voeren om echt een goede indruk te krijgen. Gelukkig zijn er werving en selectiebureaus in omgeving Rotterdam waar u dit werk aan kunt uitbesteden. Zoals Personeelsdiensten Hoeksche Waard.

facilites

Effectieve selectie en werving in Rotterdam

Bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard kijken wij meteen verder dan het cv en een schriftelijke motivatie. Wij gaan direct een persoonlijk gesprek aan met onze werkzoekenden. Dit kan er toe leiden dat iemand met een prima brief en cv toch de sociale vaardigheden mist om in uw branche of bedrijfscultuur te komen werken. Aan de andere kant kan iemand met een minder indrukwekkend cv misschien toch beschikken over kwaliteiten die juist perfect aansluiten bij uw wensen. Wij hebben de ervaring en de gedrevenheid om de juiste match tussen werknemer en werkgever te vinden.

De voordelen van uitzenden zijn:

Werving en selectie en meer in regio Rotterdam

Besluit u met ons in zee te gaan dan factureren wij altijd in 2 termijnen waarbij de eerste bij aanvang is en de 2e na het goedbevinden dan de kandidaat. Zo weet u ook vooraf waar u aan toe bent. Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Emmastraat 2C in Heinenoord. Wij zijn van maandag t/m donderdag van 9:00-17:00 geopend. Wil je 's avonds of op de andere dagen van de week langskomen dan kan dat op afspraak.

Onze werkwijze is transparant en altijd maatwerk. Denk aan;

Pas op het moment dat de geschikte kandidaat bij u start rekenen wij een van te voren afgesproken eenmalige fee met u af.

affordable-pricing